Home > Transport

Transport

 

Mooy Logistics is gespecialiseerd in het vervoeren van fruit, groenten, bloemen, planten en andere geconditioneerde producten. In de loop der tijd hebben wij ons ontwikkeld tot meer dan transporteur. Toch vormt transport het uitgangspunt van al onze diensten. Het is de basis van waaruit ons bedrijf in 1952 is ontstaan. Wij weten dan ook als geen ander wat voor de klant van belang is: betrouwbare, snelle levering van de juiste producten, in uitstekende conditie.

De specifieke wensen van de klant staan bij ons voorop. Zo kunnen we de hoofdzakelijk groupage-lading desgewenst tot op colli-niveau samenstellen. Onze afdeling containertransport zorgt ervoor dat containers vanuit de haven rechtstreeks bij de klant worden afgeleverd. We kunnen ze ook op ons crossdock overslaan en nog dezelfde dag uitleveren.

Mooy Logistics bedient klanten in vooral Frankrijk, Duitsland en de Benelux maar ook in Spanje en Italië.

Daarnaast biedt onze afdeling 'forwarding' complete vrachten aan door geheel Europa. Deze discipline is ondergebracht bij Agri-Logistiek B.V. Meer informatie hierover vindt u hier.

Om continue service en flexibiliteit te kunnen bieden, beschikt Mooy Logistics over circa 100 eigen wagens en zo’n 170 chauffeurs. We zijn actief vanuit vestigingen in Waddinxveen en Breda (Hazeldonk).

 

transport_1

transport_2

transport_3